…
…
…
…
…
…
…
…
27 Haziran 2024, Perşembe Bursa, Türkiye

Koruyucu Ailem Ol, Geleceğime Umut Ol


İl Müdürlüğümüz himayesinde Uludağ Sanat Derneği işbirliği ile 30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında “Koruyucu Ailem Ol, Geleceğime Umut Ol”  farkındalık konseri düzenlendi.

Tayyare Kültür Merkezinde gerçekleşen programa, Vali Yardımcımız Sayın Sultan DOĞRU, İl Müdürümüz Faruk UYSAL, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, koruyucu aile adayları ve sanat severler katılım sağladı.

Vali Yardımcımız Sayın Sultan DOĞRU; “Bugün bizi bir araya getiren koruyucu ailelik hizmetinin amacı evlatlarımızın hayat yolculuğuna eşlik etmek, kalbine dokunmak, onlara şefkatli ve huzurlu bir yuva sunmaktır. Devletimiz, bugün olduğu gibi yarın da, bütün evlatlarımızın hayallerinin gerçekleştirilmesi sürecinde, tüm imkânlarıyla yanlarında olmaya devam edecektir. Kadim Şehir Bursa’mıza emanet evlatlarımızı Koruyucu Aileleri buluşturmak aralarında gönül köprüleri kurmak için çalışmalar aralıksız sürdürmeye devam etmektedir. Kuruluşlarımızda kalan ve bu hizmeti almaya uygun olan “Her Çocuğun Bir Ailesi Olsun” dileği ile sizlere saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Koruyucu Aile hizmeti hakkında bilgilendirici videoların gösterildiği gecede koruyucu ailemiz yaşadığı süreci ve deneyimlerini paylaştı.

Türk Sanat Müziğinin en güzel şarkılarını seslendirildiği konserde Şef Hilmi Bozdemir yönetimindeki Uludağ Sanat Derneği Müzeyyen Senar Korosu; “Her Çocuğun Bir Koruyucu Ailesi Olmalı”, “Bir Ailede Büyümek Her Çocuğun Hakkıdır” yazılı pankartlarla sahneye çıkarak tüm dinleyenleri koruyucu aile olmaya davet ettiler.