…
…
…
…
…
…
…
…
…
20 Temmuz 2024, Cumartesi Bursa, Türkiye

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. Yıl Dönümünde Gazilerimizle Bir Araya Geldik


Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde Bursa Valimiz Sayın Mahmut DEMİRTAŞ’ın himayesinde Bursa İl Müdürlüğümüz ve Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi işbirliğiyle gazilerimiz onuruna program gerçekleştirildi.

Birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha pekiştirdiğimiz programa, Bursa Valimiz Sayın Mahmut DEMİRTAŞ, Vali Yardımcısı Sultan DOĞRU, Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Vekili Veteriner Albay Murat DÜLGAR, Merkez Komutanı Vekili Hava Piyade Albay Özkan YENİGÜN, İl Müdürümüz Faruk UYSAL, Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Adem ERDEM, TÜMŞAD Başkanı Gazi Haşim SİVRİ ve kıymetli gazilerimiz katıldı.

Valimiz Sayın Mahmut DEMİRTAŞ, programda yaptığı konuşmada, "Kıbrıs Barış Harekatı, milletimizin bağımsızlık ve hürriyet aşkının en önemli göstergelerinden biridir. Bugün burada, o günlerin kahramanlarını ve bu uğurda canlarını ortaya koyan gazilerimizi onurlandırmak için toplandık. Gazilerimiz, vatan sevgisinin ve fedakarlığın yaşayan abideleridir. Kendilerine sonsuz şükran ve minnet borçluyuz." dedi.

Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Erdem konuşmasında, "Bugün burada, 50 yıl önce vatanımız için canlarını hiçe sayan gazilerimizi onurlandırmanın gururunu yaşıyoruz. Gazilik, onurlu bir mertebedir ve bizler bu mertebeyi her zaman yücelteceğiz. Gazilerimizin hikayeleri, gelecek nesillere ışık tutacaktır." dedi.