…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
20 Temmuz 2024, Cumartesi Bursa, Türkiye

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. Yıl Dönümü Kutlu Olsun


20 Temmuz 1974'te gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kapsamında, Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı İl Müdürlüğümüz işbirliğiyle anma yürüyüşü düzenlendi.

Saltanat Kapıdan Heykel’e gerçekleştirilen yürüyüşe; İl Müdürümüz Faruk UYSAL, İl Müdür Yardımcımız Cevdet AKAÇ, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Adem ERDEM, gazilerimiz ve yakınları katılım sağladı.

İl Müdürümüz ise konuşmasında, "Kıbrıs Barış Harekatı'nda büyük kahramanlıklar gösteren gazilerimiz, milletimizin tarihine altın harflerle kazınmışlardır. Onların fedakarlıkları sayesinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Gazilerimize minnettarız ve her zaman yanlarındayız." ifadelerine yer verdi.

Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Adem ERDEM tüm gazilerimiz adına söz alarak önemini ve duygularını ifade etti.

Ardından Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirilerek 1974 yılında soydaşlarımızın yaşadığı acıya dur demek için şehit olan Mehmetçiklerimiz rahmetle, Gazilerimiz şükranla yad edildi.