…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
19 Şubat 2024, Pazartesi Bursa, Türkiye

İnegöl İlçemizde Değerlendirmelerde Bulunmak Üzere Ziyaretler Gerçekleştirdi


İl Müdürümüz Faruk UYSAL, İnegöl İlçemizde hizmet veren kuruluşlarımızda yürütülen faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak, İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde misafir olan yaşlılarımızla bir araya geldi. İl Müdürümüz ziyaretleri esnasında yaşlılarımızla ile tek tek selamlaştı, istek ve taleplerini dinledi.  Personelimizin çalışmaları, büyüklerimizin yaşam alanları hakkında inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Ardından; İl Müdürümüz Faruk UYSAL, Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek kuruluşumuzun çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aldı. Hizmet alan engelli bireyler ile bir araya gelerek hafta sonu atölye faaliyetlerine ortak oldu. Ziyaretleri esnasında; Engelli bireylerin toplumsal yaşama uyumlarını sağlamanın, yaşam kalitelerini daha da artırması ve yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla bakanlığımızca sunulan hizmetlere vurgu yaptı.

İl Müdürümüz Faruk UYSAL, Yenice Engelsiz Yaşam Merkezimize bağlı Müdürlüğümüz bünyesindeki 3 umut evinde çocuklarımızla bir araya geldi. Personelimizden çalışmaları; çocuklarımızın günlük yaşantıları ve yaptıkları aktivitelerle ilgili bilgiler aldı.