…
17 Haziran 2023, Cumartesi Bursa, Türkiye

İl Müdürümüz Muhammer DOĞAN’ın Babalar Günü Mesajı


Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren, gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarımızın güçlenmesini, yaşama sevincimizin pekişmesini sağlayan babalarımız, aile kurumumuzun yaşatılmasında annelerimiz ile birlikte çok önemli bir görevi yerine getirmektedir.
Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü zorluğa göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalarımız karşılaşacağımız her zorlukta gölgesine sığınabileceğimiz ulu bir çınar gibidir.
Çocuklarının eğitimden sağlığa her türlü gereksinimlerini sağlamak, onlara yaşamları boyunca sahip çıkmak, korumak ve kollamak amacıyla canla başla mücadele veren babalar, bir yandan evlatlarını geleceğe hazırlarken, çocuklarına aşıladıkları milli ve manevi değerlerle toplumun geleceğine de yön vermektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, aziz vatanımızın bekası için feda eden şehit babaları olmak üzere, maddi ve manevi bütün imkânlarını aileleri için seferber eden tüm babaların “Babalar Günü”nü en içten duygularımla kutluyorum.