…
14 Temmuz 2023, Cuma Bursa, Türkiye

İl Müdürümüz Sayın Muhammer Doğan’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı


15 Temmuz 2016’da sonsuza kadar bağımsız yaşamaya ant içmiş aziz milletimiz, hain darbe girişimi karşısında “Türkiye Aşkına” “Milletin Kahramanları” demokrasiye ve iradesine sahip çıkarak destansı bir zafer ortaya koymuştur.

Ülkesini ve vatanını seven milyonların üstün cesaret ve büyük fedakârlıklarıyla kazandığı bu zafer; millet olarak birliğimizi güçlendirmiş, bağlılığımızı perçinlemiştir. Bilinmelidir ki, dün olduğu gibi bugünde milli irademizi yok etmek ve hürriyetimizi elimizden almak isteyenlere karşı, milletçe tek vücut olarak canımız pahasına mücadele edip istiklal ve istikbalimize sahip çıkacağız.

Demokrasimize kast edenlere karşı toplumsal hafızamızın diri tutulması, demokrasimizin güçlenmesi, şehitlerimizin ve gazilerimizin hatırlanması adına sembol niteliği taşıyan ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ vesilesiyle, ülkesine sahip çıkan tüm kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyor, bu vatan için, gözünü kırpmadan şehadete yürüyen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.

Milletimizin birlik ve beraberliği daim olsun.