…
29 Haziran 2023, Perşembe Bursa,Türkiye

İl Müdürümüz Muhammer DOĞAN’ın Sayın Ulusal Koruyucu Aile Günü Mesajı


“Çocukların Hayallerini Birlikte Gerçekleştirelim”
Koruyucu Aile kavramı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı genelge ile özel bir günle taçlanmış, 30 Haziran tarihi "Koruyucu Aile Günü" olarak ilan edilmiştir.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız çocuklarımız sağlıklı gelişebilmeleri için kendilerini koruyacak, sevecek, destekleyecek, güven sağlayacak, sosyal ve maddi gereksinimlerini karşılayabilecek sıcak bir aile ortamını sağlayabilmek adına Koruyucu Aile uygulamasının yaygınlaşması için çok titiz çalışmalar yürütülmektedir.
İl Müdürlüğü olarak bizler de "Her çocuğun bir ailesi olmalı" ilkesiyle ülkemizin geleceği olan nesillerimize sahip çıkmak ve onları daha mutlu yarınlara hazırlamak amacıyla çocuklarımızı sevgiyle kurulan yuvalarda, koruyucu aileleriyle buluşturmaya devam etmekteyiz.
Bütün çocuklarımızın güven içinde, mutlu bir şekilde yaşayabileceği ailelere kavuşmaları temennisi ile “Biz Büyük Bir Aileyiz” düsturu ile hareket eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız çatısı altında çocuklarımızın hayallerinin gerçekleşmesine katkı sunan tüm Koruyucu Ailelerimizin “Koruyucu Aile Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum.