…
29 Ekim 2022, Cumartesi Bursa, Türkiye

İl Müdürümüz Muhammer DOĞAN'ın, Cumhuriyetimizin 99. Yıl Dönümü Mesajı


“Şanlı bir tarihe sahip milletimizin bağımsızlığının sembolü Cumhuriyetin 99. yıldönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, daima ileriye bakan, şevkle mücadele eden milletimizin azim ve kararlılığı ile vücut bulmuş büyük bir eseridir.

Cumhuriyet, bizi millet olarak bir arada tutan, toplumsal birliğimizi ve bütünlüğümüzü sağlayan, güçlü bir Türkiye ideali etrafında birleştiren vazgeçilmez değerlerimizdendir.

Milli ve manevi değerleri uğruna hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve vatanın bekası için her türlü zorluğa göğüs geren Milletimizin kahraman evlatları Malazgirt'ten Çanakkale'ye kadar tarihinin her döneminde kararlı duruşuyla insanlığa barış, huzur ve umut olmuştur.

Dün olduğu gibi bugün de Cumhuriyeti ilelebet müdafaa edecek nesilleri yetiştirirken tarihi mirasın sorumluluğunu yüreğinde hisseden bugünü kavrayan ve geleceğe ışık tutacak ilme, irfana ve mücadele ruhuna sahip olmalarını sağlamak vazifemizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Cumhuriyetimizin 99. yıldönümü kutlu olsun!"