…
15 Temmuz 2022, Cuma Bursa, Türkiye

İl Müdürümüz Muhammer DOĞAN’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, birlik ve beraberliğimizin bir kez daha perçinlendiği kutlu bir zaferin yıl dönümüdür.
Bu zafer Ay Yıldızlı Bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar bağımsız yaşamaya ant içmiş kahraman şehit ve gazilerimizin üstün cesareti, aziz milletimizin büyük fedakârlıklarıyla elde edilmiştir.
Karanlıktan aydınlığa çıktığımız o gece, Türk milleti onurlu duruşu ve eşi görülmemiş cesaretiyle bağımsızlığından, demokrasiden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.
15 Temmuz, demokrasimize kast eden hainlere karşı toplumsal hafızamızın diri tutulması, şehit ve gazilerimizin hatırlanması adına sembol niteliğindedir.
Bilinmelidir ki, dün olduğu gibi bugünde milli irademizi yok etmek ve hürriyetimizi elimizden almak isteyenlere karşı, milletçe tek vücut olarak canımız pahasına mücadele edip istiklal ve istikbalimize sahip çıkacağız.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Demokrasi Destanı’nı yazan bütün kahramanlarımızı ve bu vatan için, gözünü kırpmadan şehadete yürüyen aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlıklı uzun ömür diliyorum.
Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin.