…
17 Şubat 2024, Cumartesi Bursa, Türkiye

İl Genelinde Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi Yakınlarına Hizmetlerimizi Sürdürüyoruz


Şehitlerimizin emanetlerine ve kahraman gazilere sahip çıkmaya devam eden bir anlayışla onlara olan minnet duygularımızı ifade edebilmek amacıyla çalışmalarımız devam ediyor.

2023 yılında İl Müdürlüğümüzce ve ilçelerde sosyal hizmet merkezlerimizce şehit yakınları ve gazilerimize 1.291 şehit yakınlarımız ve 1.453 gazimiz, gazi yakınımız ev ve işyerlerinde ziyaret edilerek bir ihtiyaçları olup olmadığı sorulmuştur. 2023 yılında şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının sosyal hayattan kopmalarını önlemek ve sosyal faaliyetlere katılımlarını sürdürmek adına hak sahiplerine 489 adet ücretsiz seyahat kartı verilmiştir. 43 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımız da kamu kurum ve kuruluşlarına istihdam edilmiştir.

2024 Şubat Ayının ikinci haftasında vatanımız için canını ortaya koymuş, fedakârca hizmet etmiş, şehadet mertebesine erişmiş şehitlerimizin bize emanetleri olan yakınlarını, aynı şekilde mücadele etmiş çok değerli gazilerimizi unutmuyor ve yaptığımız ziyaretler ile daima yanlarında oluyoruz.

Bu kapsamda Gürsu, İnegöl, Yenişehir ve Karacabey Sosyal Hizmet Merkezlerimizce şehitlerimizin kıymetli yakınları ve değerli gazilerimiz ziyaret edilerek aziz Şehitlerimiz minnetle yad edilerek kahraman Gazilerimize sağlıklı bir ömür geçirmeleri temennilerinde bulunuldu.