…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
28 Haziran 2024, Cuma Bursa, Türkiye

Haydi Bursa Koruyucu Olalım, Çocukların Hayallerini Birlikte Gerçekleştirelim


Koruyucu Aile hizmetinin yaygınlaştırılması ve konu ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla Sayın Valimizin eşleri Hanımefendi Beyhan DEMİRTAŞ’ın himayelerinde Koruyucu Aile şenliği gerçekleştirildi.

30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında gerçekleştirilen şenliğe; Sayın Valimizin eşleri Hanımefendi Beyhan DEMİRTAŞ, Milletvekili Emel GÖZÜKARA DURMAZ, Vali Yardımcımız Sultan DOĞRU, İl Müdürümüz Faruk UYSAL, eşi Sümeyye UYSAL, İl Müdür Yardımcımız Derya TECER, Kamu Kurumlarımızın İl Müdürleri ve eşleri, Dernek Başkanları, Koruyucu Ailelerimiz ve pek çok çocuğumuz katılım sağladı.

Milletvekili Emel GÖZÜKARA DURMAZ; “Koruyucu aile olmak, büyük bir sorumluluk ve aynı zamanda büyük bir yürek gerektirir. Sizler, bu yüreği göstererek sadece bir çocuğun hayatını değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda toplumumuzun geleceğine de yatırım yapıyorsunuz. Her çocuğun mutlu, sağlıklı ve güven dolu bir ortamda büyüme hakkı vardır ve sizler, bu hakkı sağlayarak toplumumuzun en değerli varlıklarına, yani çocuklarımıza sahip çıkıyorsunuz” ifadelerine yer verdi.

Vali Yardımcımız Sultan DOĞRU programda; “Koruyucu aileler, ülkemizde ve dünyada sevgiye, şefkate ve güvene en çok ihtiyaç duyan çocuklarımıza kucak açan, onlara yeni bir hayat sunan kahramanlardır. Sizler, bu çocuklarımızın hayatında adeta bir dönüm noktası, bir umut ışığısınız. Hepinizi bu fedakârlığınızdan ve göstermiş olduğunuz olağanüstü sevgiden dolayı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

İl Müdürümüz Faruk UYSAL konuşmalarında, “Unutmayalım ki, bir çocuğun yüzündeki gülümseme, dünyanın en değerli hazinesidir. Bu gülümsemeyi sağlayan koruyucu ailelerimizin her birine bir kez daha teşekkür ediyor, minnettarlığımı sunuyorum. Hep birlikte daha güzel yarınlara yürümek için el ele verelim ve çocuklarımıza mutlu, huzurlu bir gelecek sunalım. Bu duygularla programımıza teşrif buyuran başta Saygıdeğer hanımefendi olmak üzere tüm misafirlere saygılarımı sunuyorum. Programımızın gerçekleşmesindeki emeği geçen herkese katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuklarımızın gece boyunca, kendileri için hazırlanan sihirbaz ve balon gösterisi, geleneksel sokak oyunları ile doyasıya eğlendiği programda, tüm çocukların bir aileye kavuşması temennilerinde bulunuldu.