…
…
…
…
…
…
…
…
01 Şubat 2024, Perşembe Gemlik, Bursa, Türkiye

Gemlik İlçemizde Saha Çalışmaları Gerçekleştirildi


İl Müdürümüz Faruk UYSAL Bakanlığımızın hizmetlerinin tanıtılması ve İl Müdürlüğümüz ile ilçeler arasında koordinasyonun artırılması amacıyla Gemlik ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Gemlik Sosyal Hizmet Merkezimizde (SHM) Kurum Müdürü ve çalışma arkadaşlarımız ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, eğitim ve danışmanlık, aile danışmanlığı, doğum yardımı, sosyal ekonomik destek, mobil ekipler, hane ziyaretleri, şehit yakını ve gazilerimize sunulan hizmetler hakkında değerlendirilmelerde bulunuldu.

Ardından Gemlik Kaymakamı Sayın Hasan GÖÇ ile araya gelerek kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve gelecek dönemlerde ortak yapılabilecek projeler değerlendirdi. Gemlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zuhal SEVİM ve vakıf personelinden Bakanlığımızın bünyesinde sunulan sosyal yardım faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Gemlik ilçemizde çalışmalarını sürdüren İl Müdürümüz Faruk UYSAL, aziz vatanımız ve şanlı bayrağımız için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin ailelerinin evlerine konuk oldu.

Şehit Jandarma Komando Er Mehmet GÜNGÖR’ün kıymetli annesi Ayşe Hanımı ziyaret ederek istiklal ve istikbalimiz uğruna şehadet mertebesine ulaşarak milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen tüm şehitlerimize rahmet ve minnet duygularını dile getirdi.

Kahraman evlatlarını yüreklerinde yaşatmaya devam eden Şehit Astsubay Üst Çavuş Mehmet Koray PINAR' ın annesi Ayten Hanım ve Babası Mehmet bey ile bir araya gelerek devletimizin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.