…
…
…
…
…
…
…
…
18 Eylül 2024, Çarşamba Bursa, Türkiye

Gazilerimiz ve Gazi Yakınlarıyla Geçirdiğimiz Her An, Birlik Ruhu ve Vatan Sevgisinin İfadesidir.


19 Eylül Gaziler Günü ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e gazi unvanı verilişinin 103. yıl dönümü vesilesiyle İl Müdürlüğümüzde çalışan Gazi ve Gazi Yakınlarımız onuruna program gerçekleştirildi.
Programa, İl Müdürümüz Faruk UYSAL, İl Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz ve Personelimiz katılım sağladı.
Konuşmasında “Gazi ve Şehitlerimizin fedakarlıkları milletimizin en büyük gücüdür” ifadelerini kullanan İl Müdürümüz Faruk UYSAL; tarih boyunca vatan kahramanlarımız canları pahasına bizlere nice şanlı zaferler armağan etmişlerdir. Ecdadımız, Orta Asya’dan Anadolu’ya gösterdikleri kahramanlıklarla bizlere bu toprakları vatan kılmıştır. Ay yıldızlı bayrağımız özgürce semalarımızda dalgalanıyorsa, ezanlarımız minarelerimizden yankılanıyorsa bunu aziz şehitlerimize ve siz kıymetli gazilerimize borçluyuz. Gaziler Günü münasebetiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, devletimiz ve mükaddes değerlerimiz uğruna canını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi, siz gazilerimiz nezdinizde minnet ve şükranla anıyor, ebediyete irtihal etmiş olanlara Allah'tan rahmet diliyorum “dedi.
Gazi ve Gazi Yakınlarımıza minnettarlığımızın simgesi olarak hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program son buldu.