…
…
…
…
…
…
…
…
22 Nisan 2022, Cuma Bursa, Türkiye

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürümüz Elmas Esra CECELİ, Türk Dünyası Kültür Başkenti Bursa'mızda Ziyaretlerde Bulundu


Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürümüz Elmas Esra CECELİ, Bursa'mızda yürütülen faaliyetlerle ilgili inceleme ve değerlendirmelerle bulunmak üzere kuruluşlarımıza ziyaretler gerçekleştirdi.
İl Müdürümüz Muhammer Doğan, Sayın Genel Müdürümüze ziyaretlerinde refakat ederek, İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluş mevcut kapasiteleri ve ilimizdeki engelli ve yaşlı bireylere yönelik çalışmalarımız hakkında bilgiler verdi.
Ziyaret programı kapsamında Sayın Genel Müdürümüz Elmas Esra CECELİ Yenişehir Huzurevi, İznik Ülker Aktar ve Hasan Öztimur Huzurevlerimizde yaşlılarımıza bir araya gelerek istek ve taleplerini sordu. Memnuniyetini ifade eden büyüklerimize hitaben "Sizlerin memnuniyeti, bizlerin memnuniyetidir. Kendinizi yalnız hissetmeyin hepimiz birbirimizin kimsesiyiz. Devletimiz her daim sizlerle"dedi.
Celal Sönmez Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimizin atölyeleri, müzik odası, grup etkinlik odaları gibi birimlerde incelemelerde bulundu. Merkezimizde düzenlenen İftar programında , kurum personilimiz engelli bireyler ve aileleri ile bir araya gelerek programını sonlandırdı.