…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Eylül 2024, Çarşamba Bursa, Türkiye

Engelli Hakları için Güç Birliği


Vali Yardımcımız Sayın Rıza GENÇOĞLU başkanlığında İl Müdürümüz Faruk UYSAL koordinesinde üniversiteler, ilgili kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla engelli bireylere sunulan hizmetlerin etkinliğinin artırılması, haklarının korunması ve hayatlarını kolaylaştırması amacıyla Eylül Ayı İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Vali Yardımcımız Sayın Rıza GENÇOĞLU yapılan çalışmalar ve taleplerin takipçisi olmanın önemini vurguladığı toplantıda, 12.06.2024 tarihinde alınan kararlar doğrultusunda yapılan çalışmalar hakkında kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arasında bilgi alışverişinde bulunuldu.
İl Müdürümüz Faruk UYSAL, Bakanlığımızca engelli bireylerin refahlarını iyileştirmeye yönelik olarak sunulan hizmetler, erişilebilirlik verileri hakkında sunum gerçekleştirildi. Yürütülen faaliyetlerin işlevselliğinin artırılması konularında görüş paylaşımında bulunuldu. Toplantı sonunda kurum ve sivil toplum kuruluşlarının talep ve önerileri alınmış olup bir sonraki toplantıya dair gündem belirlendi.