…
…
…
…
…
…
…
…
23 Temmuz 2024, Salı Bursa,Türkiye

El Emeği Sergisi: ADEM ve SODAM Kursiyerlerinin Eserleri Bursa Panorama 1326'da


Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) Projeleri kursiyerlerince yapılan el emeği, göz nuru ürünlerin yer aldığı sergi gerçekleştirildi.
Bursa Panorama 1326’da gerçekleşen, Osmangazi Kaymakamı Sayın Ali PARTAL, İl Müdürümüz Faruk UYSAL ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mahir ÜNLÜ’nün kurdele kesimiyle başlayan sergi açılışına davetliler ve vatandaşlar katılım sağladı.
İl Müdürümüz Faruk UYSAL, ADEM VE SODAM’lar bireylerin mesleki ve kişisel yönden gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile verilen kursların önemli olduğunu belirtti. Merkezlerin eğitim faaliyetlerine başladığı günden bu güne bir çok kadına hem kaliteli vakit geçirebilmeleri imkanı sunarken, bunun yanı sıra meslek edinmeleri içinde olanak sağladığı ifade etti.
Sergideki birbirinden değerli el emeği ürünleri tek tek inceleyen ve bilgi alan İl Müdürümüz Faruk Uysal, kursiyerleri tebrik ederken serginin açılışında emeği geçenlere teşekkür etti. Kurslara katılarak belge almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen tören ile takdim edildi.