…
…
…
…
…
23 Nisan 2024, Salı Bursa, Türkiye

Değerlerimizin ve Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun


Sırameşeler Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen Gazi Meclisimizin 104. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliğine İl Müdürü Faruk UYSAL katılarak çocuklarımızın coşkusuna ortak oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından İl Müdürümüz hitaplarını gerçekleştirerek; 23 Nisan sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, açılan aydınlık bir kapıdır. Dünyanın ilk ve yegâne çocuk bayramı olarak tarihe geçen, millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sayesinde tüm dünya çocuklarıyla Ulusal Egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz.

Heyecanla, coşkuyla, rengârenk görüntülerle ve dünya çocuklarıyla birlikte bu güzel bayramı en güzel duygularla kutlamaktan da büyük kıvanç duymaktayız.” İfadelerini kullandı.

Kızılay Nilüfer Şubesinin katkılarıyla gerçekleştirilen programda çocuklar şiirlerle ve sevgi dolu şarkılarla günün ruhunu yansıttılar. Müzik eşliğinde dans eden çocuklar, gün boyunca unutulmaz anlar yaşadılar.