…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
21 Mayıs 2023, Pazar Bursa, Türkiye

Değerlerimizi ve Kültürümüzü Nesilden Nesile Aktaran Ailelerimizin Haftası Kutlu Olsun


15– 21 Mayıs Aile Haftası kapsamında; İl Müdürlüğü olarak güçlü aile güçlü toplum bilinci ile hafta boyunca etkinlikler gerçekleştirdik.

Büyük Ailemizin Kıymetli Üyeleri İle Bir Araya Geldik

İl Müdürümüz Muhammer DOĞAN, hafta boyunca Bakanlığımızın hizmet modellerinden yararlanan ailelerimize ziyaretler gerçekleştirdi.

Sayın İl Müdürümüz; ailenin toplumsal mutluluğun, istikrarın, paylaşmanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, barışın, hoşgörünün, sevginin ve saygının ana kaynağı olduğunu vurgulayarak değerli ailelerimizin haftasını kutladı.

Aile Haftası kapsamında İl Müdürümüz Sayın Muhammer DOĞAN; İl Müftümüz Sayın Yavuz Selim KARABAYIR’ı makamında ağırladı. Aile yapısının ve değerlerinin korunmasının önemine vurgu yapılan ziyarette ailelere yönelik sunulan koruyucu destekleyici faaliyetlerin sürdürülmesi, teşvik edilmesini sağlamak üzere gerçekleştirilen faaliyetlerden bahsedildi.

Ailemizin Hizmetlerini Tanıttık

İl Müdürlüğümüzce merkezde ve Sosyal Hizmet Merkezlerimizce ilçelerde güçlü aile, güçlü millet bilinci ile Aile Haftası kapsamında eğitimler düzenledik. Aile Eğitim Programı (AEP) Eğiticilerimiz tarafından ailelerin; aile içi süreçlerini işlevselleştirerek aile yaşam kalitelerinin artmasına, sahip olduğu her türlü kaynağı etkili bir şekilde yönetmelerine ve karşılaşabilecekleri çeşitli risklere yönelik önlemler almalarına katkıda bulunmak amacıyla bilgiler aktarıldı.

İl Müdürlüğümüzde görev yapan meslek elemanlarımız (sosyolog, psikolog, çocuk gelişimi, pdr, sosyal hizmet vb.) Kariyer Günü etkinliğinde gençlerimiz ile bir araya geldiler.

Gücümüz Büyük Ailemiz

Afet sürecini aileden aldıkları güçle atlamaya çalışan depremzede ailelerimizle kahvaltı programında bir araya geldik. İl Müdürlüğümüz koordinesinde Gürsu Kaymakamlığı İşbirliği ile düzenlenen programa; İl Müdürümüz Muhammer DOĞAN, Gürsu Kaymakamı Naif YAVUZ, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa IŞIK , birim amirleri ve ilimizde misafir ettiğimiz depremzede aileler katılım sağladı.

Büyük Ailemiz ile Birlikte Güçlüyüz

İl Müdürlüğümüzün düzenlediği Aile Haftası Şenliğinde, ilimizde misafir ettiğimiz depremzede aileler ve hizmetlerimizden faydalanan büyük ailemizin değerli üyeleri ile bir araya geldik.