…
…
…
…
07 Mart 2024, Perşembe Bursa, Türkiye

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca Düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" Bursa’da Başladı


"Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında" sloganıyla, düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'nde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın hizmetlerini tanıtmak üzere Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak standımızı açtık.

Millet ve devlet arasındaki iletişimi güçlendirmek ve gençlere devlet tarafından sunulan kamu hizmetlerini anlatmak amacıyla açılan standımızı Sayın Vali Yardımcılarımız Sayın Sultan DOĞRU, Sayın Hamdi BOLAT ve  İl Müdürümüz Faruk UYSAL ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde incelediler.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" 07-08 Mart 2024 tarihlerinde Bursa’da Merinos Atatürk Kültür Kongre Merkezi Fuar Alanında gerçekleştiriliyor.

Etkinlik kapsamında çeşitli kamu kurumları, bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı Ofisleri ile Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşlar yer aldı ve açılan stantlarda gençleri kamu kurumlarıyla bir araya getirilmesi amaçlandı. Özellikle liseli ve üniversiteli gençlere devlet kurumları tarafından sağlanan proje, staj programları, hibe, burs, teşvik, fon, ulusal ve uluslararası alandaki eğitim destekleri hakkında bilgiler veriliyor.