…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
12 Haziran 2024, Çarşamba Bursa, Türkiye

Çocuklarımızın Resim ve El Sanatları Sergisi'nin açılışı ve Satranç Turnuvası Gerçekleştirildi


Özne Çocuk Yaşam Merkezi’nde tatil öncesi yıl içerisinde gerçekleştirilen ürünlerden oluşan serginin açılışı ve satranç kursuna katılan çocuklar arasındaki turnuva İl Müdürümüz Faruk UYSAL, İl Müdür Yardımcımız Derya TECER, Osmangazi Halk Eğitim Müdürü, Kuruluş Müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Müdürlüğümüze bünyesinde gündüzlü olarak hizmet veren Özne Çocuk Yaşam Merkezinde, okul saatleri dışında gelen çocuklara yönelik olarak sosyal gelişim, kültürel kazanım, el becerileri kazanımı ve sportif faaliyetler alanında kurslar düzenlenmektedir. Düzenlenen etkinlikle dönem kurslara boyunca devam eden geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yeteneklerini ve zekâlarını sergiledi.

Programda katılımcılara hitaben konuşma gerçekleştiren İl Müdürümüz Faruk UYSAL;” Sizler, bizim geleceğimizin teminatısınız. Sanata, spora ve çeşitli aktivitelere olan ilginiz ve katılımınız, toplumumuzun daha aydınlık ve güçlü bir geleceğe sahip olmasının temel taşlarıdır. Bugün burada sergileyeceğiniz her bir eser ve satranç tahtasında yapacağınız her bir hamle, sadece sizin kişisel gelişiminize değil, aynı zamanda toplumumuzun kültürel ve entelektüel zenginliğine de katkı sağlayacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Programın gerçekleşmesinde emeği bulunan tüm personelimize ve kurslara devam eden çocuklarımıza teşekkürlerini sundu.