…
…
…
…
…
…
14 Haziran 2024, Cuma Bursa, Türkiye

Çocuklarımızın Bayram Coşkusuna Ortak Olduk


Kurban Bayramı vesilesiyle İl Müdürümüz Faruk UYSAL, Kurban Bayramı öncesinde İl Müdürlüğümüze bağlı çocuk kuruluşlarımıza ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Dr. Rüştü Burlu Çocuk Evleri Sitesi’nde çocuklarla buluşarak onların bayram coşkusuna ortak oldu. Uysal, “Kurban Bayramı, birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı özel günlerimizden biridir. Bugün burada, çocuklarımızla birlikte olmak ve onların bayram sevincine ortak olmak bizler için büyük bir mutluluktur. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, bizim için en değerli bayram hediyesidir.” dedi.

Ziyaretlerine Ovaakça İhtisaslaşmış Çocuk Evleri Sitesi ile devam eden İl Müdürümüz, çocuklarımız ve personelimizle sohbet ederek; bayramların birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu belirtti. Çocuklarımızın her zaman yanında olduklarını, onların mutluluğunun ve geleceğe umutla bakmalarının en önemli önceliklerinden biri olduğunu vurguladı.

Son olarak, Kestel İhtisaslaşmış Çocuk Evleri Sitesi’nde bayramın coşkusunu ve sevincini çocuklarımızla paylaştı. İl Müdürümüz Faruk Uysal, “Medeniyetimizin ve kültürümüzün mirası bayramları, çocuğundan yaşlısına tüm insanlarımızın sevinç günleri haline dönüştüren geleneklerimizi yaşatan herkese şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, ziyaret vesilesiyle hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar diledi.