…
…
…
25 Aralık 2023, Pazartesi Bursa, Türkiye

Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu Yıl Sonu Toplantısı Gerçekleştirildi


Valimiz Sayın Mahmut DEMİRTAŞ başkanlığında, 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanununa göre; görevli kurumlar arasında iletişim, uyum, düzen ve eşgüdüm sağlanması amacı ile oluşturulan İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya; Bursa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Başsavcılığı,Bursa Barosu,17 İlçe Kaymakamı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Müftülüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü,İŞKUR Müdürlüğü, İl Gençlik Spor Müdürlüğü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Göç Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ve Adli Destek Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü’nün temsilcileri katılım sağladı.
Sayın Valimizin açılış konuşması ile başlayan toplantıda; İl Müdürümüz Faruk UYSAL çocuklara yönelik hizmetlerimize dair sunum gerçekleştirdi.
Bir önceki toplantıda alınan kararlar değerlendirildi, refakatsiz çocuklara uygulanacak hizmetlerin niteliğinin arttırılması, uygulanan tedbir kararlarının değerlendirilmesi ve çocukların yüksek yararı gözetilerek alanda yürütülen faaliyetlerin işlevselliğinin artırılması konularında görüş paylaşımında bulunularak 2024 yılı hedef planlaması yapıldı.