…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
02 Mayıs 2022, Pazartesi Bursa, Türkiye

Bursa’ da Ramazan Bayramı Sevinci


Birlikte Nice Bayramlara…
Ramazan Bayramı arifesinde İl Müdürümüz Muhammer DOĞAN, Şehidimiz Uzman Çavuş Yusuf ABAY ve Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Yunus YILMAZ'ın ailelerine ziyaret gerçekleştirdi. Ramazan Bayramlarını kutlayarak ailelerimize her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etti. 
Bursa’ da Ramazan Bayramı Sevinci
Ramazan Bayramı, Sayın Valimiz Yakup CANBOLAT’ ın gerçekleştirdiği resmi bayramlaşma töreni ile başladı.
Valilik Tarihi Heykel binasında gerçekleşen törene Bursa Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, İl Müdürümüz Muhammer DOĞAN, Kurum Müdürleri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarımız katılım sağladı.
Çocuklarımızın ve Büyüklerimizin Bayram Neşesi
Sayın Yakup CANBOLAT ve Kıymetli Eşleri Hanımefendi Ayşegül CANBOLAT, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, İl Emniyet Müdürü Tacettin ASLAN, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA, İl Müdürümüz Muhammer DOĞAN ile birlikte Sırameşeler Çocuk Evleri Sitesi ve Hasan Öztimur Huzurevimizi ziyaret ederek çocuklarımız ve büyüklerimizin bayram sevincini paylaştılar. Geleceğimiz çocuklarımız ve geçmişten geleceğe köprümüz büyüklerimizin Ramazan Bayram'larını tebrik ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.
Bayramda da Bir Aradayız 
Aziz Şehitlerimizin değerli aileleri Ramazan Bayramı vesilesiyle İl Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimiz tarafından ziyaret edildi. Vatanımızın istiklal ve istikbali için canlarını feda eden tüm şehitlerimiz rahmet, minnet ve dualarla yad edildi.
Acil Şifalar Diliyoruz
Ramazan Bayramı'nın ilk günü, İl Müdürümüz Muhammer Doğan, Cezaevi Servis Aracına düzenlenen hain terör saldırısında yaralanan Ceza İnfaz ve Koruma Memuru Ruhan Erdem'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek acil şifalar diledi.
Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun
Ramazan Bayramı vesilesiyle 17 ilçede hizmet veren 10 Sosyal Hizmet Merkezimizce şehitlerimizin emanetleri kıymetli ailelerine ve değerli gazilerimize ziyaretler gerçekleştirildi. Vatanımızın ve milletimizin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz yâd edildi. Ramazan Bayramları kutlanarak, birlikte sağlık, huzur ve mutlulukla nice bayram temennilerinde bulunuldu.