…
…
…
14 Eylül 2024, Cumartesi Bursa, Türkiye

Bilgi ve Destekle Güçleniyoruz


Aile bireylerinin toplumsal ve bireysel gelişimlerini desteklemek, sağlıklı aile ilişkilerini teşvik etmek ve aile içinde olumlu iletişimi güçlendirmek amacıyla bakanlığımızca uygulanan Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında bu hafta Yenişehir, Osmangazi, Mustafakemalpaşa ve Gemlik Sosyal Hizmet Merkezlerimizce eğitimler gerçekleştirilmiştir:

13.09.2024 tarihinde Yenişehir Sosyal Hizmet Merkezimiz tarafından, Yenişehir Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tutuklu ve hükümlülere yönelik "Üreme Sağlığı ve Sağlıklı Annelik" konulu eğitim verilmiştir.

12.09.2024 tarihinde Osmangazi Sosyal Hizmet Merkezimizce Gazi İlkokulu velilerine yönelik "Okula Uyum Süreci" konusunda bilgilendirme yapılmıştır. Aynı gün Süleymanpaşa İlkokulu velilerine yönelik "Okul ve Aile" konulu sunum gerçekleştirilmiştir.

11.09.2024 tarihinde ise Gemlik Sosyal Hizmet Merkezince 11 Eylül İlköğretim Okulu velilerine "Aile Hayatının Korunması" konulu eğitim vermiştir.

Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezimizce 11 Eylül Çarşamba günü Mehmet Akif Ersoy İlkokulu velilerine okula uyum süreci kapsamında eğitim düzenlenmiştir.