…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
01 Ekim 2024, Salı Bursa, Türkiye

Bilgelik ve Tecrübenin Timsali: Yaşlılarımızla Güçlüyüz


1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Hasan Öztimur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Vali Yardımcımız Sayın Rıza GENÇOĞLU, İl Müdürümüz Faruk UYSAL, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla hayatımızın her anında bilgileri ve tecrübeleriyle bizlere yol gösteren kıymetli büyüklerimiz onuruna program gerçekleştirildi.
Vali Yardımcımız Sayın Rıza GENÇOĞLU, “Bilgeliklerine, öngörülerine ve sağduyularına her zaman ihtiyaç duyduğumuz Türkiye Yüzyılında devletimiz tarafından onların toplumsal yaşamdan kopmadan sağlık ve huzurla yaşayacakları hayat standartlarını oluşturmak için atılması gereken tüm adımlar atılmaktadır.” ifadelerine yer verdi.
İl Müdürümüz Faruk UYSAL; ülkemizin hafızası, kültürel değerlerimizin taşıyıcısı ve aktarıcı olduğunu ifade ederek ilimizde Yaşlı Hizmetleri kapsamında sunulan hizmetlerden bahsetti.
Huzurevi sakinlerimizi temsilen Ahmet YILDIZ konuşma gerçekleştirerek hayat tecrübesini ve duygularını paylaştı.
Üsküp Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri Mustafa MESTEN tarafından günün önemine binaen söyleşi gerçekleştirildi.
Ardından, huzurevi sakinleri arasında düzenlenen bilgi yarışması, yaşlılarımızın bilgi birikimlerini ve hafızalarını tazeleme fırsatı sundu. Yarışma sonunda başarılı olan katılımcılara ödülleri takdim edildi. Etkinlikler, yaşlılarımızın sanatsal yeteneklerini sergilediği bir sergi ile sona erdi.