…
…
…
…
…
…
14 Mayıs 2024, Salı Bursa, Türkiye

Başarmak İçin Engel Yok


10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Özel Nilüfer Yaşam Bakım Merkezi düzenlediği farkındalık programı Vali Yardımcımız Sayın Sultan DOĞRU ve İl Müdürümüz Faruk UYSAL katılımları ile gerçekleştirildi.

Programda Vali Yardımcımız Sayın Sultan DOĞRU konuşmalarında; “Başta engellilerimiz ve yaşlılarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sağlığı, refahı ve geleceği için tüm imkânlarımız ve gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Engelli kardeşlerimin de aynı azim ve kararlılıkla hayata daha sıkı tutunacağına, başarılarıyla göğsümüzü kabartmaya devam edeceğine inanıyorum. Hayattaki en büyük ve en zorlu engelin, inancını ve umudunu yitirmiş yürekler olduğunu asla unutmamalıyız” sözlerine yer verdi.

Özel gereksinimli bireyler “Başarmak İçin Engel Yok” diyerek Türk Halk Müziği konseri ve ritim gösterisi düzenlendi. Program sonrasında merkezden hizmet alan bireylerin emeklerini taçlandıran ürünler sergilendi.

İl Müdürlüğü olarak; Bu özel haftanın engelli vatandaşlarımıza karşı insani sorumluluklarımızın yılda bir defa değil her gün ve her an farkında olmamıza vesile olacak bir hafta olmasını temenni ediyoruz.