…
…
…
24 Haziran 2024, Pazartesi Bursa, Türkiye

Bakanlığımızın Yürüttüğü Koruyucu Aile Hizmeti Kapsamında, Bir Çocuğumuz Daha Sevgi Dolu Bir Yuvaya Kavuştu


Koruyucu Aile Hizmeti her geçen gün daha da çok yaygınlaşmaktadır. Ülkemiz genelinde 10 bin 267 çocuk 8 bin 551 aile yanında koruyucu aile hizmet modelinden yararlanmaktadır. Koruyucu Aile Hizmeti sayesinde, bugün ilimizde devlet himayesindeki 312 çocuğumuz, 267 ailemizin yanında hayatını sürdürmektedir. Bu vesile ile çocuklarımızın sevgi ve şefkatle, aile sıcaklığıyla, topluma hizmet edecek bireyler olarak yetiştirilmesini sağlanmaktadır.

Bu kapsamda İl Müdürümüz Faruk UYSAL ve ailemiz arasında imzalanan sözleşme sonucunda bir çocuğumuz daha hayallerine kavuşmuştur.

İl Müdürümüz Faruk UYSAL, koruyucu ailemize teşekkürlerini sunarak şunları söyledi: “Çocuklarımızın hayallerine kavuşması, aile ortamında büyümeleri bizim en büyük temennimizdir. Bu anlamda koruyucu ailelerimizin gösterdiği bu büyük fedakarlık ve sevgi, çocuklarımızın geleceğini inşa etmekte önemli bir rol oynamaktadır.”

İl Müdürlüğü olarak, çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri ve topluma faydalı bireyler olmaları için çaba gösteren tüm koruyucu ailelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.