…
…
…
…
25 Haziran 2024, Salı Bursa, Türkiye

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi


Madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi amacıyla düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılı Haziran Ayı Toplantısı, Bursa Valimiz Sayın Mahmut DEMİRTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; kamu kurumlarının müdürleri, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü, E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünüz ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

 İl Müdürümüz Faruk UYSAL, sunumda Bağımlılıkla Mücadele Alanında Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen faaliyetler  Aile Eğitim Programları, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Kapsamındaki eğitimler, Okul Destek Projesi Kapsamında çocuklarımıza yönelik faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.

Toplantı, madde kullanımı ve bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan ve yapılması gereken çalışmaların değerlendirilmesi ve görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.