…
…
…
…
…
…
18 Mart 2024, Pazartesi Bursa, Türkiye

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ Şehit Yakınları ve Gazilerimiz İle Bir Araya Geldi


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ’ın teşrifleri ile Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü ve 18 Mart Şehitler Günü'nde vatanımızı istiklalimizi, birlik ve beraberliğimizi canları pahasına savunan Şehitlerimiz ve Gazilerimiz onuruna iftar programı gerçekleştirildi.

İftar programına, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer TARIKDAROĞLU, Bursa Valimiz  Mahmut DEMİRTAŞ, Bursa Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ ve İl protokolü katıldı.

Bursa Valimiz  Mahmut DEMİRTAŞ, “Öncelikle Çanakkale'de şehadete yürüyen aziz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Sizlerin şahsında mukaddesat uğruna ölümü göze alan kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Nice ramazanlara hep birlikte sağlık ve afiyetle kavuşmanızı temenni ediyorum” dedi. 

Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarını hayatın her alanında desteklemeye devam ettiklerini vurgulayan Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ:”Bu bizim için büyük bir gurur, büyük bir onurdur. Sizler vatan uğruna, bayrak uğruna canınızdan aziz saydığınız sevdiklerinizi istiklalimiz ve istikbalimiz için feda ettiniz. Sizlerin gösterdiği bu büyük fedakarlık karşısında bizler de canı gönülden, derin bir vefayla çalışmaya, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sizler için ne yapmamız gerekiyorsa hiç tereddüt etmeden yerine getiriyoruz. Eğitimden istihdama, sağlıktan sosyal hizmetlere, konuttan ücretsiz seyahat hakkına kadar birçok alanda sizlere destek sağlamaya devam ediyoruz. Bu Cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan paylaşmak isterim. “ dedi ve Şehit yakını ve gazilerin hayatını kolaylaştırmak, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamak için her türlü desteği sürdüreceklerini dile getirdi.