…
…
…
…
…
19 Mart 2024, Salı Bursa, Türkiye

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ Kadın Kooperatifleri Temsilcileri İle Buluştu


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ Bursa’yı büyüten, Bursa’ya değer katan Kadın Kooperatifleri temsilcileri ile Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir araya geldi.

"Kadın Kooperatiflerimizle Güçlü Yarınlara" programına, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer TARIKDAROĞLU, Bursa Valimiz  Mahmut DEMİRTAŞ, Bursa Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ İl protokolü ve kadın kooperatiflerimizin temsilcileri katılım sağladılar.

Geleceğin teminatı olan çocukların özgüvenli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesinde kadının rolüne dikkati çeken Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ, "Kadın, ülke olarak geleceğe güvenle bakabilmemizin anahtarıdır. Güçlü bir ülkenin temelinde kadınlarıyla güçlü olan bir toplum vardır. Kadınların varlıklarıyla aileye olduğu kadar sosyal, siyasal ve ekonomik alanlara da değer kattığına yürekten inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Kadınların her alanda görünür olmalarına, karar mekanizmalarında daha fazla yer almalarına yönelik çalışmalara kararlılıkla devam ettiklerini belirten Sayın Bakanımız, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde, kadın haklarının korunması ve refahının artırılmasında önemli atılımlar gerçekleştirdik. Çalışma hayatında kadın ve erkek eşitliğinin sağlanmasıyla kadın istihdamının artırılması amacıyla güçlü politikalar hayata geçirdik" dedi.