…
…
…
…
…
…
…
…
10 Şubat 2024, Cumartesi Bursa, Türkiye

Aile Eğitim Programımız İle Yanınızdayız


Sağlıklı, mutlu ve müreffeh ailelerimiz, güçlü Türkiye’nin en önemli yapı taşını oluşturduğu bilinci ile Aile Eğitim Programı(AEP)  kapsamında Şubat ayının ilk haftasında da çalışmalarımızı sürdürdük.

Gürsu Sosyal Hizmet Merkezimizce İlçe Müftülüğüne bağlı üç kuran kursunda kadına yönelik şiddetle mücadele ve farkındalık eğitimi gerçekleştirilmiştir. Gemlik Sosyal Hizmet Merkezimizce Engürücük Yazırova Kur'an kursunda madde bağımlılığından korunma ve kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında başvuru mekanizmaları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Orhangazi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü olarak ilçemizde yaşayan kadınlara Aile Eğitim Programı kapsamında 'Bilinçli Medya Kullanımı' konusu hakkında bilgi verilmiştir. Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezimizce Çocuklarda Mahremiyet Bilinci konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla SODAM’da kursiyerleri ile bir araya gelinmiştir. İnegöl Sosyal Hizmet Merkezimiz tarafından ADEM kursiyerlerine iki oturumda ilk yardim eğitimi ve Kişi Hakları eğitimi verilmiştir.

Aile olmanın sağladığı imkânları keşfetmek, aile içinde sorunlar çıkmadan önleyebilmek, yaşamın kritik noktalarını kolayca atlatabilmek, çocuklarının sağlıklı gelişimine katkıda bulunabilen anne babalar olmak için uzman eğiticilerimiz tarafından düzenlenen aile eğitimlerine ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Eğitimlere katılmak isteyen bireyler Merkezde İl Müdürlüğümüze ve ilçelerde Sosyal Hizmet Merkezlerimize başvurabilirler.