…
…
…
…
…
…
…
07 Temmuz 2024, Pazar Bursa, Türkiye

Aile Eğitim Programı ve Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı Kapsamında Eğitimler Gerçekleştirildi


İl Müdürlüğümüzce ailenin güçlenmesi ve  bağımlılıkla mücadele etmek amacıyla 1-5 Temmuz 2024 tarihleri arasında Aile Eğitim Programı ve Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı çerçevesinde eğitimler gerçekleştirdik.

Osmangazi Sosyal Hizmet Merkezimizce 02.07.2024 tarihinde, Psikolog Buket Demir ve Psikolog Tuğçe Atılgan tarafından, Osmangazi Sosyal Destek Merkezi (SODAM) 34 kursiyerine yönelik olarak teknoloji bağımlılığı ve kumar bağımlılığı konularında bilgilendirme yapılmıştır.

Orhangazi Sosyal Hizmet Merkezimiz tarafından 05.07.2024 tarihinde Orhangazi Aile Destek Merkezi (ADEM)  kursiyerlerine yönelik olarak Öğretmen Enes Şahin tarafından bakanlık hizmetleri ve engelli hakları konularında sunum gerçekleştirilmiştir.

Yenişehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzce Sosyolog Yasemin Kardaş tarafından SODAM kursiyerlerine 04.07.2024 tarihinde, ‘Aile İçi İletişim’ konusunda bilgiler aktarılmıştır.

Gürsu Sosyal Hizmet Merkezimizce, Psikolog Merve Şahin tarafından E tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan tutuklu ve hükümlülere 04.07.2024 tarihinde tütün bağımlılığı eğitimi verilmiş olup, bu eğitime 108 kişi katılım sağlamıştır. Aynı gün E tipi Açık Cezaevi'nde bulunan tutuklu ve hükümlülere kumar bağımlılığı eğitimi verilmiş olup, bu eğitime de 23 kişi katılım sağlamıştır.

İnegöl Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ADEM kursiyerlerine yönelik 04.07.2024 tarihinde aile içi iletişim eğitimi verilmiştir.