…
…
…
…
…
…
…
…
02 Mart 2024, Cumartesi Bursa, Türkiye

Aile Eğitim Programı Kapsamında Eğitimlerimiz Devam Etmektedir


Sağlıklı, mutlu ve müreffeh ailelerimiz, güçlü Türkiye’nin en önemli yapı taşını oluşturduğu bilinci ile Aile Eğitim Programı(AEP)  kapsamında çalışmalarımızı sürüyoruz.

Bu kapsamda Orhangazi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü olarak Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerine Aile Eğitim Programı kapsamında 'Kişi Hakları' konusu hakkında bilgi verilmiştir.

İnegöl Sosyal Hizmet Merkezimizce ADEM kursiyerlerine Hayatın İlk Çeyreği Mödülü ve Mimar Sinan Özel Bakım Merkezi personellerine yönelik olarak Bilinçli Medya Kullanımı eğitimi düzenlenmiştir.

Gemlik Sosyal Hizmet Merkezinde görevli personelimiz tarafından Cihatlı Kuran Kursunda öğrenim gören kadınlara yönelik Aile İçi İletişim eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezinizce Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM)‘da kursiyerlere Aile İçi İletişimin Temel Unsurları konusunda bilgiler aktarılmıştır. PTT Müdürlüğü çalışanlarına Bağımlılıkla Mücadele kapsamında eğitim verilmiştir.

Yenişehir Sosyal Hizmet Merkezimizce ilçesinde bulunan İlhan Pestil Camiinde, Kişi Hakları ve Aile Hukuku modüllerine yönelik olarak 2(iki) oturum şeklinde sunum gerçekleştirilmiş ardından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele hakkında farkındalığın artırılması amacıyla broşür dağıtımı yapılmıştır.

Osmangazi Sosyal Hizmet Merkezimizce kamu kurumları işbirlikleri ile “İnternet ve Aile”, “Bilinçli Medya Kullanımı” ve Evlilik ve Aile Hayatı” konularında bilgilendirme yapılmıştır.