…
…
…
21 Temmuz 2024, Pazar Bursa,Türkiye

Aile Eğitim Programı Kapsamında Eğitimler Düzenlemeye Devam Ediyoruz


Bakanlığımızın aile yapısının güçlendirilmesi ve toplumsal bütünlüğün sağlanması amacıyla uyguladığı Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında, 15-19 Temmuz tarihleri arasında Orhangazi ve Yenişehir Sosyal Hizmet Merkezlerimiz tarafından eğitimler düzenlendi.

Toplumun her kesiminden bireylere aile içi iletişim, evlilik ve aile hayatı, evlilik öncesi eğitim gibi konularda bilgi ve destek sağlayarak, sağlıklı aile ilişkilerinin kurulmasına katkı sunmayı amaçlayan AEP kapsamında; Orhangazi Sosyal Hizmet Merkezi, 12 Temmuz 2024 tarihinde ADEM (Aile Destek Merkezi) kursiyerlerine yönelik ‘Aile İçi İletişim’ konulu bir eğitim düzenleyerek aile içi iletişimin önemi ve yöntemleri hakkında bilgiler verildi.

17 Temmuz 2024 tarihinde, Orhangazi Sosyal Hizmet Merkezi ve İlçe Belediyesi işbirliği ile Orhangazi Hanımlar Lokalinde, Orhangazi vatandaşlarına yönelik ‘Evlilik ve Aile Hayatı’ konulu bir eğitimi ile sağlıklı evlilik ve aile yaşamı hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

19 Temmuz 2024 tarihinde, Yenişehir Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Sosyal Destek Merkezi (SODAM) kursiyerlerine ve Yenişehir Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda hükümlülere ‘Evlilik Öncesi Eğitimi’ gerçekleştirildi.