…
…
…
…
…
…
…
…
15 Mayıs 2024, Çarşamba Bursa, Türkiye

15-21 Mayıs Aile Haftası etkinliklerimiz “Ailemiz İstikbalimiz” Yürüyüşü İle Başladı


Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzce 15 Mayıs 2024 Çarşamba Günü ailenin korunması ve güçlendirilmesi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa IŞIK, İl Müdürümüz Faruk UYSAL, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Süheyla BÜLBÜL, İl Müdür Yardımcılarımız, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlerimiz, personelimiz ve pek çok vatandaşın yer aldığı yürüyüşte ailenin önemine dikkat çekildi.

Yürüyüş sonrası konuşma yapan  İl Müdürümüz Faruk UYSAL, aile kurumunun korunması bizim için çok önemli olduğunu ifade ederek Bakanlığımızın Ayrıca ailelerin değişen koşullar ve küresel riskler karşısında etkilenebilecekleri olumsuz durumlara karşı korunması ve güçlendirilmesi hedefiyle gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsetti. Cumhurbaşkanlığımız himayesinde ve bakanlığımız koordinasyonunda hayata geçirilen Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı'nın önemini vurguladı.

İl Müdürlüğü olarak;  tüm ailelerimizin, aile olmayı seçenlerin, bunun için emek sarf edenlerin, bir çocuğa aile olmaya gönüllü olanların, birbirlerine yalnızca kan bağıyla değil can bağıyla bağlı olan, sınırsız sevgiyle bir arada bulunan tüm ailelerin Aile Gününü kutlarız.