…
30 Ağustos 2021, Pazartesi Bolu - Türkiye

İl Müdürümüz Timuçin Erem'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı


Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 99. yıl dönümünü milletçe kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

30 Ağustos, Milletimizin hiçbir zillet ve esareti kabul etmeyeceğini; istiklal ve istikbali için tek vücut mücadele edeceğini; birlik, beraberlik ve iman gücüyle aşamayacağı engel olmadığını tüm cihana güçlü bir şekilde haykırdığı günün adıdır. Aziz Milletimiz bu şanlı zafer ile kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir.

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi ve hayatta olmayan gazilerimizi rahmetle anıyor; hayattaki gazilerimize esenlikler diliyor; Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

 

 

Timuçin EREM 

İl Müdür V.