…
30 Ağustos 2019, Cuma Bolu, Türkiye

İl Müdürümüz Sayın Bekir KOÇYİĞİT'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı


      30 Ağustos Zaferi, ülkemiz açısından önemli bir dönüm noktası ve hepimiz için bir iftihar vesilesidir. Milletimizin vatan ve bayrak sevgisiyle, Kahraman Ordumuzun azim, kararlılık ve cesaretiyle kazanılan bu zafer, tarihimizin altın sayfalarından biridir. 30 Ağustos; 1071’de Malazgirt’te açılan sayfanın altına 1922 yılında vurulan şanlı mühürdür.Aziz milletimizin kararlı istiklal mücadelesinin bir sonucudur. Bu başarı, her türlü yoksulluk ve imkânsızlıklar içinde, karşılaşılan bütün zorlukları birlik ve beraberlik duygularıyla aşmasını bilen bir milletin gücünü tüm dünyaya göstermiştir.
       Vatan uğruna şehit ya da gazi olmuş her isim ve emaneti bizim için mukaddestir. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak emanetin gereğini yapmak için gece gündüz çalışmaktayız. Çünkü biliyoruz ki: Bu topraklarda hür ve başı dik bir şekilde yürüyebiliyorsak, şehitlerimiz ve gazilerimizin aziz varlığı sayesindedir. 
       Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zaferini kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın kahramanlarını; bu toprakları bizler için “vatan” yapan tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

 

Bekir KOÇYİĞİT

İl Müdürü