…
19 Eylül 2019, Perşembe Bolu, Türkiye

İl Müdürümüz Sayın Bekir KOÇYİĞİT'in 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı


         Aziz vatanımızın bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda Şehit olmayı göze alan Gazilerimiz, “Ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.”Halen bayrağımızın göklerde dalgalanmasını, ezanlarımızın yükselmesini ve topraklarımızda özgürce yaşayabilmemizi siz gazilerimizin emsalsiz fedakarlıklarına borçluyuz. Bu bilinçle ülkemizin kahramanlarını sevgi, saygı ve şükranlarımızla anıyoruz.
         Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak Gazilerimizin onurlu ve vakur bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için çalışıyoruz. Milletçe şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize ebediyen sahip çıkacağız
         Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere,  hain terör saldırıları sonucu ve 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, hayattaki gazilerimize aileleri ile birlikte, sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.
 


Bekir KOÇYİĞİT

İl Müdürü