…
19 Temmuz 2021, Pazartesi Bolu - Türkiye

İl Müdürümüz Bekir Koçyiğit'in Kurban Bayramı Mesajı


Milletçe, mübarek Kurban Bayramı'nı bir kere daha kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği; fakir-fukaranın aranıp gözetildiği; muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği; dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı günlerdir.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, en güzel şekilde değerlendirmeli ve birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız.

Kuşkusuz kestiğimiz kurbanlar insani duygularımızı derinleştirmekte, merhamet duygularımızı harekete geçirmekte, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlamaktadır.

Bu duygularla, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, onların kıymetli aileleri başta olmak üzere kurumumuzun hizmet verdiği yaşlı, engelli, kadın, çocuk ve gençlerimiz ile tüm Bolu'lu hemşerilerimizin Kurban Bayramını en kalbi duygularım ile kutluyor, bayramın tüm gönüllere, hanelere, sevinç ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum