…
24 Aralık 2020, Perşembe Bitlis-Türkiye

''Hediye karavanı'' Bitlis'teki çocuklarla buluştu


Bakanlığımız ile Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğiyle hazırlanan ’Hediye Karavanı Yollarda’ tırının bugünkü durağı Bitlis oldu.

Bakanlığımız ile Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyon iş birliğinde hayata geçirilen ’Hediye karavanı’ projesi ile pandemi sürecinde evde kalan çocukların aileleri ile evlerinde oynayabilecekleri parmak taş, dokuz taş, mangala, dama, seksek ve boyama setlerinden oluşan oyunlar ile giyim, kırtasiye hediye paketleri hazırlandı. İl Müdürlüğümüz hizmet binası önünde pandemi nedeniyle uygun sayıda katılımcının katılımıyla etkinlik düzenlendi. Temsili olarak katılan çocuklar oyunlar oynarken, hediyeleri verildi.

İl Müdürümüz İsmetullah ALTUN ’’çocuklar bizim geleceğimizdir, onları pandemi’den korumak için sokaktan alıp evlere kapattık, çocuklarımızın daha iyi zaman geçirmesi için bu oyun ve materyallerle ilimize gelen Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonuna teşekkür ederiz. Sayın ALTUN Bitlis'te 73 öğrenciye hediyelerin verileceğini söyledi’’.