…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
13 Ekim 2019, Pazar Bilecik, Türkiye

Bilecik Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulhamit BİLGEN’i Son Yolculuğuna Uğurladı


Zeytindalı Harekat Bölgesindeki bir üs bölgesine terör örgütü PKK tarafından düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulhamit BİLGEN son yolculuğuna uğurlandı

Zeytindalı Harekat Bölgesindeki bir üs bölgesine terör örgütü PKK tarafından düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdülhamit Bilgen'in naaşı, Bozüyük ilçesine getirildi. 

Piyade Uzman Çavuş Abdülhamit Bilgen, Osmanlı Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Bozüyük Asri Mezarlığı’nda dualarla defnedildi.

Şehidimizin cenaze törenine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Vali Bilal Şentürk, Bilecik Milletvekilleri Selim Yağcı ve Yaşar Tüzün, Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Belediye Başkanları, İl Müdürümüz Hatice DOST, şehidimizin yakınları, sivil ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak; Piyade Uzman Çavuş Abdülhamit Bilgen’in nezdinde tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet; şehidin kederli ailesine, yakınlarına, Türk milletimize başsağlığı ve tedavisi devam eden yaralı askerimize de acil şifalar diliyoruz.