…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
25 Kasım 2021, Perşembe Bilecik, Türkiye

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü


25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Müdürlüğümüz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi:

  • İl Müdürümüz Emin TÜRKER tarafından İlimiz muhtarlarına yönelik kadına yönelik şiddete karşı farkındalık geliştirilmesi adına bilgilendirme çalışması yapıldı.
  • Kuruluş Müdürümüz Çağla ÖNDER ile yerel tv kanalında ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ konulu röportaj düzenlenerek kadınlara yönelik hizmetler hakkında bilgilendirme yapıldı.
  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri, akademisyenleri, kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarına ‘şiddet türleri, kadına yönelik şiddet, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü başvuru mekanizmaları, Bakanlığımız tarafından kadınlara sunulan hizmet modelleri’ hakkında eğitimler ve tanıtım çalışmaları yapıldı.
  • İlimiz ve ilçelerimizdeki esnaflar ziyaret edilmiş ve farkındalık stantları kurularak kadına yönelik şiddetle mücadele ve Bakanlığımız tarafından kadınlara sunulan hizmetler hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıldı.