…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
27 Eylül 2019, Cuma

Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk Hanımefendi İlimize Teşrif Ettiler


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız başta olmak üzere, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ile birçok paydaş kurumlarımızın iş birliği ve katkılarıyla düzenlenen program ilimiz Ayvalık ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda başladı.

Ülkemizin dört bir yanından gelen engelliler ve ailelerinin katıldığı 27. Uluslararası Engelli Festivali’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt SELÇUK, "Buradaki birlikteliğimizi, sevgi ve saygıda, kısaca insan olma ortak paydasındaki bir buluşmanın ifadesi olarak görüyorum." dedi.

Konuşmaların ardından tören; Balıkesir Büyükşehir Belediye Bandosu'nun eşliğinde, Türkiye'nin dört bir yanından Ayvalık'a gelen engelli grupların resmi geçişi ile devam etti.

Programın ardından, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve bir dizi programlara katılmak üzere Balıkesir'e gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK, Sayın Valimiz Ersin YAZICI'yı makamında ziyaret etti.

Ardından Balıkesir'in kültürel zenginliği, doğası, turizmiyle kendine özgü bir kimliğe sahip olduğunu belirten Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt SELÇUK, Balıkesir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ahmet ÇAKAR, SGK İl Müdürü Muhammed Sıddık POLAT ve İŞKUR İl Müdürü Nazım BALCI ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Balıkesir Valiliği ziyaretini tamamlayan Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt SELÇUK, daha sonra huzurevi sakinlerimiz ve şehit ailelerimiz ile bir araya geldi.

27. Ayvalık Engelli Festivali ve «Engelli Hakları, Engellilerin İhmali, İstismarı ve Çözüm Önerileri» konulu çalıştayına katkılarından ve katılımlarından dolayı Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt SELÇUK Hanımefendi’ye, Balıkesir ailesi olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.