…
…
…
…
…
16 Kasım 2022, Çarşamba Aydın, Türkiye

Spor Kulübümüzün Başarıları


ASPSPOR Masa Tenisi takımımız 2021-2022 sezonunu 13 kupa ile kapattı. Sezon boyunca takımlarımız il birinciliklerinde 5 Şampiyonluk, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük kazandı. Takımlarımız ayrıca Manavgat ve Sakarya’da yapılan Masa Tenisi Bölge ve Türkiye Şampiyonalarına katıldı ve takımlarda 1 Şampiyonluk,1 İkincilik ve 1 üçüncülük kazandı.
2022 -2023 sezonunda masa tenisi takımlarımız Isparta ve Didim’de yapılan Bölge Şampiyonasına katıldı ve takımlarda 1 ikincilik ve 1 üçüncülük kazandılar. Sporcularımız İl Birinciliği müsabakalarında bireysel olarak 9 birincilik,6 ikincilik ve 3 üçüncülük kazanmışlardır.
Badminton takımımız Ankara’da düzenlenen Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Badminton Türkiye Şampiyonasına Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde kız ve erkek takımlarıyla katılmış, Küçük kızlarda tekler ve çiftlerde ve Yıldız kızlarda Türkiye 1. Olmuşlardır. Sporcularımız küçük erkekler çiftlerde ve Yıldız kızlarda da Türkiye 2.olmuşlardır.
ASPSPOR İzcilik takımımız da 43 sporcumuzun katılımı ile etkinliklerine ve kamplarına devam etmektedir.
ASPSPOR Futbol takımlarımızda U15-U16 ve U17 Kategorilerinde çalışmalarını sürdürmekte ve liglere katılım sağlayacaktır.
Kurumumuz bünyesinde 30 gencimizin katılımı ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu işbirliği ile Satranç Turnuvası düzenlenmiştir. Yıldızlar ve Gençler Kategorilerinde 1. Olan 4 Sporcumuz 13-17 Kasım 2022 tarihlerinde Mersin ilinde yapılacak olan Türkiye Satranç Şampiyonasına katılacaklardır.
Yüzme dalında 6 kategoride Türkiye barajını geçen Özel Sporcumuz Erdem Günay ATACAN 14-16 Kasım 2022 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Özel Sporcular Türkiye Şampiyonasına katılacaktır.