…
06 Şubat 2015, Cuma

Malatya'da Aile Eğitim Programı kapsamında “Bilinçli Medya Kullanımı”, “Akran İletişimi” ve "Aile İçi İletişim" seminerleri düzenlendi.


Toplumda sağlıklı ailelerin çoğalmasına katkıda bulunmak amacıyla Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen Aile Eğitim Programı çerçevesinde Malatya Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda 705 öğrenciye eğitim verildi.
 
Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinesinde Yeşilyurt Sosyal Hizmet Merkezi tarafından düzenlenen “Bilinçli Medya Kullanımı” ve “Akran İletişimi” eğitimleri Eğitmen Nusret Bilen tarafından gerçekleştirildi. Muhittin Özmumcu İlk ve Orta Okulu, Milli Egemenlik Orta Okulu, Vakıfbank İlk ve Orta Okulu, Orduzu İlk ve Orta Okulu, Orduzu Elmasuyu İlk ve Orta Okulu öğrencilerine verilen eğitimler sonunda katılımcıların soruları cevaplandı.
Ayrıca Malatya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çalışanları'na yönelik “Aile İçi İletişim” semineri düzenlendi. Psikolog Esma Pınarbaşı tarafından gerçekleştirilen seminere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  Çalışanı 30 kişi katıldı.