…
…
…
19 Ocak 2021, Salı Ankara

Genel Müdürümüz Dr. Muhiddin Şahin, Altındağ Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret etti


Genel Müdürümüz Dr. Muhiddin Şahin, Ankara Altındağ Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret etti. Ziyarette Genel Müdürümüze; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Ankara İl Müdürü Durmuş Ali Daldallı ve İl Müdür Yardımcısı Hatice Uğurlu eşlik etti. 

Genel Müdürümüze Sosyal Hizmet Merkezlerinde (SHM) yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgi veren Durmuş Ali Daldallı: “SHM’lerde Aile Danışmanlığı, Sosyal Ekonomik Destek (SED), Vaka İzleme ve Takip Sistemi, Aile Eğitim Programı, Evlilik Öncesi Eğitim Programı ve Aile Danışmanlık hizmetleri ile birey, aile ve topluma yönelik çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Salgın sürecinde de çalışmalarımızı maske, mesafe ve hijyen koşullarına titizlikle uyarak sürdürüyoruz” dedi.

Ziyarette personel ile de görüşen Şahin, SHM’lerin sosyal hizmet faaliyetlerinin yürütülmesindeki rolüne değindi.  Şahin; “SHM’ler aracılığıyla koruyucu, önleyici, eğitici ve rehberlik edici nitelikte faaliyetlerle ailenin mutluluğu,  refahı ve bütünlüğünün sağlanması için çalışıyoruz. SHM’lerle vatandaşlarımız tek bir merkezde pek çok hizmete erişebiliyor. Bu süreçte emeği geçen sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret, Genel Müdürümüz Şahin’in ASDEP personelinden saha çalışmalarıyla ilgili bilgi almasının ardından sona erdi.