…
04 Aralık 2017, Pazartesi

“Evlilik Öncesi Eğitim 2017-2018 Yaygınlaştırma Projesi” kapsamında yapılan yaygınlaştırma toplantıları ve eğitici eğitimleri devam ediyor


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Evlilik Öncesi Eğitim 2017-2018 Yaygınlaştırma Projesi’ 1.Aşamasında düzenlenen programların sekizincisi Antalya ilinde gerçekleştirildi.
Antalya Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Taşkesti ve Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan’ ın açılış konuşmalarını yaptığı toplantıda güçlü ailenin temelinin eğitime dayandığı vurgusu yapıldı.
Program Aile Eğitimi ve Danışmanlık Hizmetleri Daire Başkanı Rahime Beder Şen’in proje ve Antalya ilinin verilerini paylaştığı sunum ile devam etti.
Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Taşkesti, Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, il emniyet müdürlüğü, il müftülüğü ve il sağlık müdürlüğü yetkilileri, sosyal hizmet merkezleri müdürleri ile çok sayıda kamu kurum kuruluşlarının üst düzey yetkililerin katıldığı programda yapılacak işbirliği ve planlamalar kararlaştırıldı.
Programın ikinci günü kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan meslek elemanlarına yönelik gerçekleştirilen Eğitici Eğitimi ve sertifika töreni ile sona erdi.