…
29 Ocak 2016, Cuma

Erzincan’da “En Büyük Hazinemiz AİLEMİZ” temalı aile çalıştayı gerçekleştirildi.


Erzincan’da 7-8 Ocak tarihleri arasında Aile ve Sosyal Politikalar Erzincan İl Müdürlüğü koordinesinde "En Büyük Hazinemiz Ailemiz" sloganıyla, toplumun yapı taşı olan aile kavramını irdeleyen ve aileyi tüm boyutlarıyla ele alan aile çalıştayı düzenlendi.
 
Çalıştay Erzincan Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Erzincan Belediyesi, Erzincan İl Müftülüğü ve yerel yönetimlerin katılımıyla gerçekleştirdi. 2 grup halinde yapılan çalıştaya Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan katıldı. Açılış konuşmasında davetlileri bilgilendiren Muhammer Doğan, ailenin tanımı, aile ve çocukların yaşadığı problemler hakkında bilgi verirken, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman yaptığı konuşmada, “En büyük hazinemiz ailemiz temalı çalıştayın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, bu çalıştayda ortaya çıkacak fikirlerin ve alınacak kararların takipçisi olacağımı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.
 
Aile temalı çalıştayın ilk gün toplantı programları her iki gurubunda kendi alanlarında yapılması gereken çalışmaları belirlemesiyle devam ederken, çalıştayın ikinci gününde alınan kararlar, tedbir ve önlemleri masaya yatırılarak sonuca varıldı. İkinci günün sonunda katılımcılara, alınan kararlar, her iki grubun sözcüleri tarafından okunarak bilgilendirmesi yapıldı. Çalıştay Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan ve Erzincan Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk’ün kapanış konuşmalarının ardından katılımcılara plaket takdim edilerek son buldu.