…
18 Kasım 2014, Salı

Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilden gelen AEP Eğiticilerine "Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma" kurum içi eğitici eğitimi verildi.


Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Aile Eğitim Programı Eğiticilerine yönelik "Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma" konusunda eğitici eğitimi verildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Eğitim Salonu’nda gerçekleşen eğitime tüm illerden AEP Formatörleri ve Eğiticileri katıldı.
 
Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma kitabı yazarları Prof. Dr. Nesrin Dilbaz ve Uzman Psikolog Aslı Zeynep Başabak tarafından gerçekleştirilen seminerin sonunda eğiticilerin soruları cevaplandı. AEP Formatörü Ayfer Özlem’in de sunum yaptığı seminerde uyuşturucu kullanımını önleyici faaliyetleri toplumun farklı kesimleri içerecek şekilde yaygınlaştırmak, bu faaliyetlerin içerik ve uygulanmasında etkinlik ve verimliliği arttırmaya yönelik eğiticilere bilgilendirilmede bulunuldu.
 
Beyin ve bağımlılık, ergenlik ve madde bağımlılığı ve madde kullanım seyrini anlamak konularında verilen eğitime 81 ilden gelen 131 Aile Eğitim Programı Uzman Eğiticileri katılırken seminere Aile Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Tacettin Güneş ve Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü Uzmanları da katıldı.  Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma Kitabı Pdf