…
21 Kasım 2016, Pazartesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, UNICEF ve Belediyelerin işbirliği ile gerçekleştirilen AEP Eğitici Eğitimi Ankara'da düzenlendi.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında düzenlenen ve ilki 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen UNICEF Çocuk Dostu Şehirler Projesi’ni  yürüten belediyelerdeki eğitmenlere yönelik düzenlenen ve 21 Kasım Pazartesi başlayan eğitici eğitim tamamlandı.
Ev sahipliğini UNICEF Türkiye Temsilciliği’nin yaptığı ve 5 gün süren eğitime Ankara Altındağ, Çankaya, Keçiören, Sincan, Eskişehir Büyükşehir, Muğla Büyükşehir, Muğla Köyceğiz, İstanbul Sancaktepe, Çanakkale Kepez, Konya Kulu, Tekirdağ Malkara, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyelerinden toplam 20 kişi katılırken eğitimin açılış sunumu Aile Eğitimi ve Danışmanlık Hizmetleri Dairesi Aile Eğitimleri Birimi Sorumlusu Formatör Sibel Uzbilek tarafından yapıldı.
 
25 Kasım Cuma günü sertifika töreni ile sona eren eğitim programına Uzman Ahmet Rasim Kalaycı, Formatör Sibel Uzbilek, Formatör Ümran Ceyhan, Uzm.Yrd. Fatma Çetin, Psikolog Binay Bilge Ermiş, Avukat Pınar Dönmez, Programcı Gamze Işık eğitici olarak katılırken Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mustufa Nuri Nuruan eğitim sonunda katılımcılara sertifikalarını takdim etti.